Discussion

14
Replies
336
Views
Abhishek Gupta (AbhishekG9395)
Schwab

Schwab
IN
AbhishekG9395 Member since 2015 1 post
Schwab
Posted: June 12, 2015
Last activity: April 6, 2018
Posted: 12 Jun 2015 5:05 EDT
Last activity: 6 Apr 2018 19:26 EDT
Closed

Migration - Issue while deploying the RAP from 6.1 SP2 to 7.1.6

I am facing this issue while deploying the RAP from 6.1 SP2 to 7.1.6.

After we imported the product to 7 environment (note : my 7 environment is new with a blank DB) , I changedall the ruleset prerequisite to the needed rulesets and changes the ruleset 6.1 to peha ruleset 7. I save the application rule with the case types.

Now the problem is I can see my class structure but I am not being able to see the rules through Application explorer.

when I Search the rules through Record explorer i am being able to see the rules.

Even the rule is pointing to thecorrect ruleset version, but when i open the ruleset veriosn I see All Rules contained as 0. As well as I am not being able to see the Case types also through Case Explorer.

Please help. Thanks in Advance.

**Moderation Team has archived post**

This post has been archived for educational purposes. Contents and links will no longer be updated. If you have the same/similar question, please write a new post.

System Administration Upgrades
Moderation Team has archived post, This thread is closed to future replies. Content and links will no longer be updated. If you have the same/similar Discussion, please write a new Discussion.