Question

1
Replies
1101
Views
pandv Member since 2011 14 posts
PEGA
Posted: 4 years ago
Last activity: 4 years ago
Closed

Declare Index rule is not working as expected

Environment: Pega 7.2, FSIF FW v7.14

We have an accounting application which was initially built on Pega 7.1.7 using FSIF 7.14 framework. The application has a Declare Index rule which worked fine in Pega 7.1.7. Then we upgraded our system to Pega 7.2 but we still use FSIF 7.14. All the systems where we upgraded from Pega 7.1.7 to Pega 7.2 this Declare Index rule works fine without any trouble. However, on the new Pega 7.2 system this never worked. Then we created a new Declare Index rule with same properties in Pega 7.2 and blocked the old declare index rule. This new rule also didn’t work. We tried stopping the JVMs, cleaning the cache, deleting Marker.txt file and then restarting the servers but it didn’t help. As per GCS suggestion, we tried using revalidate and save which fixed the issue temporarily. Now every time we install our application we need to do revalidate and save which is really not acceptable. Also our new declare index rule doesn’t get fired all the time. In one case we tried private check out of the old blocked rule and later undid the checkout of the blocked rule. This change suddenly made our new declare index rule called.

To fix this issue any help would be highly appreciated.

***Updated by moderator: Lochan to add SR Exists tag***

Low-Code App Development Low-Code App Development Dev/Designer Studio Case Management SR Exists
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn