Question

1
Replies
64
Views
Naresh Kandru (NareshKandru)
Virtusa
Lead Consultant - Technology
Virtusa
IN
NareshKandru Member since 2010 14 posts
Virtusa
Posted: October 8, 2018
Last activity: October 11, 2018
Posted: 8 Oct 2018 14:58 EDT
Last activity: 11 Oct 2018 1:13 EDT
Closed

DevOps landing page issue - InvalidStreamError

Hi All,

We have installed DevOps in 7.3.1 version and trying to add a new pipeline. Given all the tasks and submitted, It seems refreshing 1 min and no error messages on screen. But the added pipeline is not apperaing right after the screen ended.

Verified the logs and found InvalidStreamError exception. Could you please help why this behaving wrongly?

Exception :

com.pega.pegarules.pub.clipboard.InvalidStreamError: Invalid clipboard stream detected in module (unspecified). Reason: (unspecified)
at com.pega.pegarules.data.internal.clipboard.JSONStream.parseJSONStream(JSONStream.java:141) ~[prprivate.jar:?]
at com.pega.pegarules.data.internal.clipboard.JSONStream.newJSONStream(JSONStream.java:110) ~[prprivate.jar:?]
at com.pega.pegarules.data.internal.clipboard.ClipboardPageImpl.adoptJSONArray(ClipboardPageImpl.java:869) ~[prprivate.jar:?]
at com.pega.pegarules.data.internal.clipboard.ClipboardPageImpl.adoptJSONObject(ClipboardPageImpl.java:862) ~[prprivate.jar:?]
at com.pegarules.generated.pxConvertStringToPage_071017_EKjoSA9r0vq2vaRTrnqStw.pxConvertStringToPage07_10_17(pxConvertStringToPage_071017_EKjoSA9r0vq2vaRTrnqStw.java:130) ~[?:?]

Pega Platform DevOps
Moderation Team has archived post, This thread is closed to future replies. Content and links will no longer be updated. If you have the same/similar Question, please write a new Question.