Question

7
Replies
1657
Views
Imranullah DawoodBasha (imranullah)
Coforge DPA
Imranullah Mohammed DawoodBasha
Coforge DPA
US
imranullah Member since 2013 32 posts
Coforge DPA
Posted: September 12, 2016
Last activity: September 16, 2016
Posted: 12 Sep 2016 13:54 EDT
Last activity: 16 Sep 2016 16:48 EDT
Closed
Solved

Email Listener won't start

Hi Everyone, 

We are trying to create a email listener, but whenever the listener is starting we are getting the following error. 

com.pega.pegarules.pub.PRException: Email listener 'Listener.TestEmailListener' failed to connect to Email Server - The server indicated that the authentication credentials for this Email Account are incorrect.
From: (AA6478CC4243805F51FB67CE96C980D35:(Engine Startup Init Services)) 
    at com.pega.pegarules.integration.engine.internal.services.email.EmailListener.setup(EmailListener.java:2096)
    at com.pega.pegarules.integration.engine.internal.services.email.EmailListener.setup(EmailListener.java:1969)
    at com.pega.pegarules.integration.engine.internal.services.listener.ListenerWrapper.launchListener(ListenerWrapper.java:151)
    at com.pega.pegarules.integration.engine.internal.services.listener.ListenerStateManagerImpl.startOneListener(ListenerStateManagerImpl.java:752)
    at com.pega.pegarules.integration.engine.internal.services.listener.ListenerStateManagerImpl.startServiceTypeListeners(ListenerStateManagerImpl.java:492)
    at com.pega.pegarules.integration.engine.internal.services.listener.ListenerStateManagerImpl.startListenerType(ListenerStateManagerImpl.java:439)
    at com.pega.pegarules.integration.engine.internal.PRIntegrationEngineProviderImpl.initServices(PRIntegrationEngineProviderImpl.java:175)
    at com.pega.pegarules.session.internal.mgmt.PREnvironment.initServices(PREnvironment.java:644)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

We ensured that the credentials used for the server are correct.

We tried out the following by going through the solutions/suggestions that are available in PDN. 

https://pdn.pega.com/support-articles/we-are-getting-authentication-credentials-incorrect-while-starti

https://pdn.pega.com/support-articles/failed-test-connectivity-email-account

Also, Tried installing latest certificates on the JVM. 

Can anyone of you suggest some approaches to over this problem? Thanks! 

 

Case Management
Moderation Team has archived post, This thread is closed to future replies. Content and links will no longer be updated. If you have the same/similar Question, please write a new Question.