Question

5
Replies
2314
Views
Yukihito Yamamura (Yukihito)
Power Solutions, Ltd.

Power Solutions, Ltd.
JP
Yukihito Member since 2017 16 posts
Power Solutions, Ltd.
Posted: September 12, 2017
Last activity: August 26, 2020
Posted: 12 Sep 2017 3:28 EDT
Last activity: 26 Aug 2020 8:41 EDT
Closed
Solved

An error when connecting RPA to Pega 7

Hi,


I watched Robotic Webinar: Integrating Pega 7 and RDA and now trying to integrate Pega 7 with RPA. After configuring some settings needed, Error conneting to server occurs when I click the ellipsis of Fields property.



-- can't select properties in Pega 7 shown in the webinar.



RuntimeConfig.xml



  <Robotics>
    <PegaServer baseUrl="http://xxxxx:9080/prweb/api/v1/" />
    <LocalApiService enabled="true" SSL="false" port="9443" allowedOrigins="*" />
  </Robotics>



StudioConfig.xml



  <Robotics>
    <PegaServer baseUrl="http://xxxxx:9080/prweb/api/v1/" />
    <RDA_Credentials userName="administrator@pega.com" password="install" />
  </Robotics>



I confirmed the user has roles PegaRULES:PegaAPI and Request URL is 'http://xxxxx:9080/prweb/api/v1/' on Pega API Help window. So the questions I'd like to ask are..

Hi,

I watched Robotic Webinar: Integrating Pega 7 and RDA and now trying to integrate Pega 7 with RPA. After configuring some settings needed, Error conneting to server occurs when I click the ellipsis of Fields property.

-- can't select properties in Pega 7 shown in the webinar.

RuntimeConfig.xml

  <Robotics>
    <PegaServer baseUrl="http://xxxxx:9080/prweb/api/v1/" />
    <LocalApiService enabled="true" SSL="false" port="9443" allowedOrigins="*" />
  </Robotics>

StudioConfig.xml

  <Robotics>
    <PegaServer baseUrl="http://xxxxx:9080/prweb/api/v1/" />
    <RDA_Credentials userName="administrator@pega.com" password="install" />
  </Robotics>

I confirmed the user has roles PegaRULES:PegaAPI and Request URL is 'http://xxxxx:9080/prweb/api/v1/' on Pega API Help window. So the questions I'd like to ask are..

1. Are there something wrong about settings?

2. Pega 7 I'm using is for Lead System Architect (Beta), does this relate to the error?

Thank you.

Data Integration Robotic Process Automation
Moderation Team has archived post, This thread is closed to future replies. Content and links will no longer be updated. If you have the same/similar Question, please write a new Question.