Question

8
Replies
1892
Views
Animesh Dey (AnimeshD6938)
Accenture Services Pvt Ltd

Accenture Services Pvt Ltd
IN
AnimeshD6938 Member since 2015 32 posts
Accenture Services Pvt Ltd
Posted: July 8, 2016
Last activity: March 30, 2017
Posted: 8 Jul 2016 8:26 EDT
Last activity: 30 Mar 2017 11:05 EDT
Closed
Solved

Error while connectivity using SOAP

Hi,

We have PRPC7.1.3 running on Orcale11gR2 and Websphere7.0.0.0.

In our environment we have a SOAP connectivity with Salesforce application. This was working fine before.

But suddenly we have started getting error "UNSUPPORTED_CLIENT: TLS 1.0 has been disabled in this organization. Please use TLS 1.1 or higher when connecting to Salesforce using https.".

On investigation we came to know that (https://help.salesforce.com/apex/HTViewSolution?id=000221207 ) TLS1.0 has been permanently disabled by salesforce. All services should be TLS1.1 or higher compatible.

So we applied fixpack 7.0.0.25 on Websphere application server to get support of TLS1.1 and TLS1.2 protocols. And we changed the protocol to TLS1.1 also at Websphere.

But still having the same issue. Please help us as soon as possible. Thanks.

Error Message: com.pega.apache.axis2.AxisFault: UNSUPPORTED_CLIENT: TLS 1.0 has been disabled in this organization. Please use TLS 1.1 or higher when connecting to Salesforce using https.

***Updated by moderator: Lochan. Removed user added Ask the Expert tag. Apologies for confusion, shouldn't have been an end-user option.

Data Integration
Moderation Team has archived post, This thread is closed to future replies. Content and links will no longer be updated. If you have the same/similar Question, please write a new Question.