Question

8
Replies
154
Views
SudeepJ2 Member since 2014 5 posts
Accenture
Posted: 4 years ago
Last activity: 4 years 9 months ago
Closed
Solved

Getting BUILD Failed error while updating to 7.1.9 from 7.1.7

Hi,

Getting build failed error while updating from 7.1.9 from 7.1.7. It says that a couple of rules were updated after the release was built. One of which we got through a hotfix on 7.1.7.

The error message is :

Verify ML Readiness:

     System meets basic requirements for update to 07-10-19

     PRPC_Rules build date: 2015-08-26 18.28 EDT

     The following rules were updated after this release was built:

     pzinskey                                                                   pxUpdateDateTime

     RULE-APPLICATION PEGARULES 06.02.25                                        2015-09-22 06:30:57

     RULE-OBJ-ACTIVITY RULE-HTML-HARNESS UPGRADEONOPEN #20150914T180234.771 GMT 2015-09-18 10:58:16

     These instances may not be found by rule resolution after updating.

     Please contact Pega Support to evaluate whether to continue the update process.

BUILD FAILED

/apps/SKYC/Pega719/scripts/setupDatabase.xml:381: The following error occurred while executing this line:

/apps/SKYC/Pega719/scripts/setupDatabase.xml:1492: This update cannot be applied, the system contains hotfixes generated after this release was built.

Low-Code App Development Installation and Deployment Low-Code App Development Upgrades
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn