Question

3
Replies
59
Views
Close popover
Manjunath Pai G (ManjuPai)
Pai G
System Programmer
Pai G
IN
ManjuPai Member since 2016 30 posts
Pai G
Posted: June 21, 2019
Last activity: September 18, 2019
Closed

Getting error when logging into the enviornment

We are using Pega 8.1.3 with PostGreSQL. We are seeing intermittent login issues on our system while logging in using SAML based SSO. When hit the login URL it takes lot of time to load and we will just see a blank page for 5-10 mins. Some times the page loads and sometimes we get error "there was an issue, please contact your administrator". Also, We see the below error in the logs.

com.pega.pegarules.pub.generator.RuleNotFoundException: Failed to find a 'RULE-OBJ-WHEN' with the name 'PZISACOVERAGESESSIONACTIVEFORTHISREQUESTOR' that applies to 'Data-Admin-Operator-ID'. There were 1 rules with this name in the rulebase, but none matched this request. The 1 rules named 'PZISACOVERAGESESSIONACTIVEFORTHISREQUESTOR' defined in the rulebase are:

1 unrelated to applies-to class 'Data-Admin-Operator-ID', for example: 'Pega-Landing-Application-Coverage'.

Has someone seen this issue earlier? Can you someone let me know how to troubleshoot this issue?

Regards,

Manju

***Edited by Moderator: Lochan to update platform capability tags***

Data Integration System Administration
Moderation Team has archived post,
Close popover This thread is closed to future replies. Content and links will no longer be updated. If you have the same/similar Question, please write a new Question.