Question

2
Replies
380
Views
Himanshu Das Mohapatra (himanshu1907)
ANZ Bank
RPA Chapter Lead
ANZ Bank
IN
himanshu1907 Member since 2016 2 posts
ANZ Bank
Posted: June 27, 2017
Last activity: November 6, 2018
Posted: 27 Jun 2017 9:45 EDT
Last activity: 6 Nov 2018 20:02 EST
Closed

Getting an outlook popup while sending an email through MicrosoftOutlookMail Connector

I am getting an outlook popup (refer attached the screenshot) while sending an email through MicrosoftOutlookMail Connector.



NOTE: This issue is happening on the machine where MS Outlook 2013 is installed; however, the same automation works perfectly fine on the machine with MS Outlook 2010 installed (No outlook popup).



Studio and runtime version used: 8.0.1030

**Moderation Team has archived post**

I am getting an outlook popup (refer attached the screenshot) while sending an email through MicrosoftOutlookMail Connector.

NOTE: This issue is happening on the machine where MS Outlook 2013 is installed; however, the same automation works perfectly fine on the machine with MS Outlook 2010 installed (No outlook popup).

Studio and runtime version used: 8.0.1030

**Moderation Team has archived post**

This post has been archived for educational purposes. Contents and links will no longer be updated. If you have the same/similar question, please write a new post.

Robotic Process Automation
Moderation Team has archived post, This thread is closed to future replies. Content and links will no longer be updated. If you have the same/similar Question, please write a new Question.