Question

1
Replies
135
Views
RiyazM03 Member since 2016 6 posts
VirtusaPolaris
Posted: 2 years ago
Last activity: 2 years 10 months ago
Closed

History data getting attached to the product file without enabling it in Pega_7.2.2 and 7.3.0 versions

Hi All,

I generated the product files of Pega versions 7.2.2 and 7.3.0 to test them in QA environment. I haven't checked the "Include rile history" option. When i import the product file in QA environment (Product files of Pega version 7.2.2 and 7.3.0) pega history table also get updated with the rule changes made in development environment. This is there only for the versions specified. (didn't check version 7.3.1)

But when i did the same 2 months before, there were no issue like this. This is the first time i am encountering this problem. I also tried to import the product file that imported fine last time to cross check. Unfortunately now it also behave the same.

Because of this issue QA couldn't test some features. Could you please help me to resolve this issue. Please find the attached screenshot of the product file (Version 7.2.2, 7.3.0 also looks same)

Additional Information: After import to the QA environment if we open a rule which came as part of above scenario the history tab of that rule look like the image below (screenshot3)

Thanks and Regards

Riyaz

***Updated by moderator: Lochan to edit screenshot and remove proprietary information***

System Administration
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn