Question

2
Replies
306
Views
ARPITA Member since 2011 7 posts
Accenture
Posted: 1 year ago
Last activity: 1 year 8 months ago
Closed

InfoForced logs not appearing in UAT.Log Level is set to Warn.Error logs are working fine.

Here is an extract of prlog4j.xml used to set level to WARN.
When I run a random test activity with Java->olog.infoIforced("MSG") or Log-Message with level infoForced-> No logs appear.
<Loggers>
<asyncRoot>
<AppenderRef ref="CONSOLE"/>
<AppenderRef ref="PEGA" level="WARN"/>
<AppenderRef ref="ALERT" level="ALERT"/>
<AppenderRef ref="ALERTSECURITY" level="ALERT"/>
</asyncRoot>
<Logger name="com.pega.pegarules.engine.context" additivity="false" level="WARN">
<AppenderRef ref="SECURITYEVENT"/>
</Logger>
<Logger name="com.pega.pegarules.session.internal.mgmt.SecurityEventLogger" additivity="false" level="WARN">
<AppenderRef ref="SECURITYEVENT"/>
</Logger>
<Logger name="com.pega.pegarules.data.internal.access.ExtractImpl" additivity="false" level="info">
<AppenderRef ref="BIX"/>
</Logger>
<Logger name="com.pega.pegarules.data.internal.access.ExtractParameters" additivity="false" level="info">
<AppenderRef ref="BIX"/>
</Logger>
<Logger name="com.pega.pegarules.data.internal.access.DatabaseUtilsCommonImpl" additivity="false" level="info">
<AppenderRef ref="BIX"/>
</Logger>
<Logger name="com.hazelcast" additivity="false" level="info">
<AppenderRef ref="CLUSTER"/>
</Logger>
***Edited by Moderator: Pallavi to update platform capability tags***
Pega Platform Data Integration Java and Activities
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn