Question

3
Replies
121
Views
NaifA336 Member since 2019 7 posts
Claysys
Posted: 8 months ago
Last activity: 8 months ago

Issue with long RPA process

Hi,

I have an automation that would fetch few account details from an excel sheet and do some process in an application called DNA. The process runs fine until it gets to the 19th row of the excel sheet and after that the bot simply crashes without putting out any error. This issue is not related to the excel sheet or the 19th row because we tried changing the values with a value that worked previously and verified. Pega runtime logs doesnt show anything. In windows event viewer, we are getting this error:

The description for Event ID 0 from source Application cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer.

If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event.

The following information was included with the event:

Exception of type 'System.Reflection.ReflectionTypeLoadException' occurred while creating assembly catalog for assembly file at path '\\Dna-wdrive-02\dna41\OSI\Dna_Client\DnaApps\4521\Bin\CoreApiHelper.dll', details Message 'Unable to load one or more of the requested types. Retrieve the LoaderExceptions property for more information.'

the message resource is present but the message is not found in the string/message table

Please suggest a solution for this issue.

Robotic Process Automation
Share this page LinkedIn