Question

1
Replies
1132
Views
BHATTACT Member since 2005 3 posts
Cognizant Technology Solutions
Posted: February 17, 2018
Last activity: February 20, 2018
Closed

Issue with Robotic Queue not picking up cases

For one of our solutions, we are facing a issue with Robotics queue in PEGA environment. The Robot VM is set up correctly and running.

But the issue is that, it is not picking up the cases and running the automation from robotic queue.

PEGA Version -7.3.0

Open Span version – 8.0.1037

Looking at the logs, I found the following error. The REST services from PEGA are

RROR | 2018-02-16 18:50:36,268 | artbeat | 17 | 10192 | MTA | Robotics | | | Error requesting data from Pega. http://10.xx.yy.zz:8443/prweb/api/v1/cases/

ERROR | 2018-02-16 18:50:36,278 | artbeat | 17 | 10192 | MTA | Robotics | | | Code: InternalServerError(500), Content: System.Threading.Tasks.Task`1[System.String]

ERROR | 2018-02-16 18:50:38,618 | PA Work | 16 | 10192 | MTA | Robotics | | | RoboticsApiHelper.GetNextWorkItem - Unexpected return code from polling for work.

ERROR | 2018-02-16 18:50:38,618 | PA Work | 16 | 10192 | MTA | Robotics | | | Error requesting data from Pega. http://10.xx.yy.zz:8443/prweb/api/v1/assignments/next

ERROR | 2018-02-16 18:50:38,628 | PA Work | 16 | 10192 | MTA | Robotics | | | Code: Forbidden(403), Content: System.Threading.Tasks.Task`1[System.String]

My Service package details are as follows

1.require authentication checked.

2.authentication type- basic

3.TLS/SSL unchecked

Robotic Process Automation
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn