Question

2
Replies
62
Views
Shaik Abdul Ahad (AbdulAhad)
Cognizant
Sr. Associate Projects
Cognizant
IN
AbdulAhad Member since 2014 5 posts
Cognizant
Posted: April 30, 2021
Last activity: 3 weeks 3 days ago
Posted: 30 Apr 2021 6:45 EDT
Last activity: 26 May 2021 1:19 EDT

Issue with Unified Messaging Channel - Post Deployment

We recently migrated code to staging environment and noticed that we could see connection details of Dev in staging.

 

Steps followed as below:

1. Added Manager ID and Manager Key in application rule > Integration and Security tab. (we maintain separate credentials for different environments)

2. prepared a unified messaging channel in development environment.

3. added connections using "manage connections" button (added facebook, twitter, twilio etc)

4. locked application rulesets and included in product rule

5. included class instance for BotAgent class

6. included channel instance from "Data-Channel-Configuration-BotAgent" class. without which i don't see channel in STG environment

7. added manager key and ID in STG environment

8. opened channel in STG environment and went ahead to add connections

9. clicked on "manage connections" and we notice that connections are available same as Dev.

10. tried to delete them from STG, but these are getting deleted from Dev.

 

please suggest if there is a way to fix this? Let me know if you need any further details.

 

Thanks in advance..!!

***Edited by Moderator: Pooja Gadige to change content format from Discussion to Question***
Pega Customer Service for Communications 8.5 Conversational Channels Communications and Media Lead System Architect