Question

7
Replies
1788
Views
Close popover
Ed Lebeau (Ed_Lebeau)
Comptech Associates Inc

Comptech Associates Inc
US
Ed_Lebeau Member since 2016 15 posts
Comptech Associates Inc
Posted: May 16, 2017
Last activity: October 16, 2018
Closed
Solved

Missing Toolbox Icons for Pega Robotics Components

I am running Pega Robotics 8.0 on Windows 10 and have been missing (in more ways than one) the icons for Pega Robotics components in the Toolbox. I have researched this and it appears to be more of a Visual Studio 2015 problem than a Pega Robotics problem, but it is really annoying. It's a lot easier to spot components when the icon is present.

Here's what I tried:

1) Running what was supposed to be a Microsoft fix: vs14-kb3095681 which had no effect.
2) Deleted C:\Users\< user name>\AppData\Local\Microsoft\VisualStudio\14.0\ImageLibrary\ImageLibrary.cache
3) Deleted C:\Users\< user name>\AppData\Local\iconcache.db
4) Tried running Pega Robotics Studio as Administrator

Can anyone help me find my missing icons?

***Updated by Moderator: Marissa to add SR details***

**Moderation Team has archived post**

This post has been archived for educational purposes. Contents and links will no longer be updated. If you have the same/similar question, please write a new post.

Robotic Process Automation Support Case Created
Moderation Team has archived post,
Close popover This thread is closed to future replies. Content and links will no longer be updated. If you have the same/similar Question, please write a new Question.