Question

6
Replies
305
Views
GAVINHSU Member since 2011 19 posts
Mediatek Inc. China
Posted: 4 years ago
Last activity: 4 years 7 months ago
Closed
Solved

Parent-flows' parameter value doesn't passed to sub-flow

We have a parent-flow which was defined as a component, in this parent-flow a sub-flow was called to create assignments.

Parameters (i.e. param.HarnessPurpose) of parent-flow was filled with a specified value (i.e. Perform); and this parameter value will be passed to the sub-flow. Which means the sub-flow will take param.HarnessPurpose as the value of HarnessPurpose parameter.

This used to work very fine with PRPC version 6.1 SP2, but not with the upgraded PRPC version 7.1.8. An error message as below will show while try to perform the assignment.

Failed to find instance MTEK-BPM-HR-Work-TOA-Apply.Param.HarnessPurpose of type Rule-HTML-Harness.

The general problem is pxFormName of assignment was changed to Param.HarnessPurpose when trying to perform the assignment first time.

And we're sure that the pxFormName is correct when the assignment was created.

And we also found that the pxFormName was updated at step 7 of Assign-.OpenAndLockWork.

Steps to Reproduce

1. Create a sub-flow - flowA to create an assignment, and specify Param.HarnessPurpose as assignment's value of HarnessPurpose parameter.

2. Create a parent flow - flowB, which calls the flowA, and specify Perform as the value of HarnessPurpose parameter.

3. Use this flow to create a work object.

4. An error will comes out when try to perform the assignment of flowA.

Error Message

Failed to find instance MTEK-BPM-HR-Work-TOA-Apply.Param.HarnessPurpose of type Rule-HTML-Harness.

Appreciate a lot if there's any way to fix this issue.

Thanks.

Low-Code App Development Upgrades Low-Code App Development
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn