Question

2
Replies
62
Views
Fabiand9 Member since 2016 6 posts
Achmea
Posted: 1 year ago
Last activity: 1 year 6 months ago
Closed

Pega 7.2.2 on Websphere Liberty

Hello,

I'm trying to get Pega 7.2.2 working with Websphere Liberty Profile, the startup seems fine but at the point it wants to connect to AES I think I'm getting the following error:

[3/3/19 16:35:05:681 CET] 00000aee SystemErr R log4j:ERROR SOAPAppender _append() failed: java.lang.IllegalArgumentException: The XMLInputFactory does not recognize the property "reuse-instance".
[3/3/19 16:35:05:681 CET] 00000aee SystemErr R java.lang.IllegalArgumentException: The XMLInputFactory does not recognize the property "reuse-instance".
[3/3/19 16:35:05:682 CET] 00000aee SystemErr R at com.ibm.xml.xlxp.api.stax.msg.StAXMessageProvider.throwIllegalArgumentException(StAXMessageProvider.java:42)
[3/3/19 16:35:05:682 CET] 00000aee SystemErr R at com.ibm.xml.xlxp.api.stax.XMLInputFactoryImpl.setProperty(XMLInputFactoryImpl.java:1906)
[3/3/19 16:35:05:682 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axiom.util.stax.dialect.SJSXPDialect.makeThreadSafe(SJSXPDialect.java:65)
[3/3/19 16:35:05:683 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axiom.om.util.StAXUtils$7.run(StAXUtils.java:522)
[3/3/19 16:35:05:683 CET] 00000aee SystemErr R at java.security.AccessController.doPrivileged(AccessController.java:640)
[3/3/19 16:35:05:683 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axiom.om.util.StAXUtils.newXMLInputFactory(StAXUtils.java:494)
[3/3/19 16:35:05:683 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axiom.om.util.StAXUtils.getXMLInputFactory_perClassLoader(StAXUtils.java:565)
[3/3/19 16:35:05:684 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axiom.om.util.StAXUtils.getXMLInputFactory(StAXUtils.java:171)
[3/3/19 16:35:05:684 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axiom.om.util.StAXUtils.getXMLInputFactory(StAXUtils.java:136)
[3/3/19 16:35:05:684 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axiom.om.util.StAXUtils.createXMLStreamReader(StAXUtils.java:223)
[3/3/19 16:35:05:684 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axiom.om.impl.common.factory.AbstractOMMetaFactory.createXMLStreamReader(AbstractOMMetaFactory.java:53)
[3/3/19 16:35:05:685 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axiom.om.impl.common.factory.AbstractOMMetaFactory.createOMBuilder(AbstractOMMetaFactory.java:95)
[3/3/19 16:35:05:685 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axiom.om.OMXMLBuilderFactory.createOMBuilder(OMXMLBuilderFactory.java:153)
[3/3/19 16:35:05:685 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axiom.om.OMXMLBuilderFactory.createOMBuilder(OMXMLBuilderFactory.java:133)
[3/3/19 16:35:05:685 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axiom.om.OMXMLBuilderFactory.createOMBuilder(OMXMLBuilderFactory.java:104)
[3/3/19 16:35:05:686 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axis2.util.XMLUtils.toOM(XMLUtils.java:590)
[3/3/19 16:35:05:686 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axis2.util.XMLUtils.toOM(XMLUtils.java:575)
[3/3/19 16:35:05:686 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axis2.deployment.DescriptionBuilder.buildOM(DescriptionBuilder.java:97)
[3/3/19 16:35:05:686 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axis2.deployment.AxisConfigBuilder.populateConfig(AxisConfigBuilder.java:90)
[3/3/19 16:35:05:687 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axis2.deployment.DeploymentEngine.populateAxisConfiguration(DeploymentEngine.java:857)
[3/3/19 16:35:05:687 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axis2.deployment.FileSystemConfigurator.getAxisConfiguration(FileSystemConfigurator.java:116)
[3/3/19 16:35:05:687 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axis2.context.ConfigurationContextFactory.createConfigurationContext(ConfigurationContextFactory.java:64)
[3/3/19 16:35:05:687 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axis2.context.ConfigurationContextFactory.createConfigurationContextFromFileSystem(ConfigurationContextFactory.java:210)
[3/3/19 16:35:05:688 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axis2.client.ServiceClient.configureServiceClient(ServiceClient.java:152)
[3/3/19 16:35:05:688 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axis2.client.ServiceClient.<init>(ServiceClient.java:144)
[3/3/19 16:35:05:688 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.axis2.client.ServiceClient.<init>(ServiceClient.java:253)
[3/3/19 16:35:05:688 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.pegarules.priv.util.SOAPAppenderPega.initializeConnection(SOAPAppenderPega.java:388)
[3/3/19 16:35:05:689 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.pegarules.priv.util.SOAPAppenderPega.sendEvent(SOAPAppenderPega.java:306)
[3/3/19 16:35:05:689 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.pegarules.priv.util.SOAPAppenderPega._append(SOAPAppenderPega.java:278)
[3/3/19 16:35:05:689 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.pegarules.priv.util.SOAPAppenderPega.append(SOAPAppenderPega.java:155)
[3/3/19 16:35:05:689 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.pegarules.priv.util.SOAPAppenderPega.doAppend(SOAPAppenderPega.java:906)
[3/3/19 16:35:05:690 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.log4j.helpers.AppenderAttachableImpl.appendLoopOnAppenders(AppenderAttachableImpl.java:66)
[3/3/19 16:35:05:690 CET] 00000aee SystemErr R at com.pega.apache.log4j.AsyncAppender$Dispatcher.run(AsyncAppender.java:578)
[3/3/19 16:35:05:690 CET] 00000aee SystemErr R at java.lang.Thread.run(Thread.java:811)

Any an idea how to solve this?

Pega Platform
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn