Question

1
Replies
15
Views
BalajiR4102 Member since 2018 6 posts
Accenture LLP
Posted: 11 months ago
Last activity: 11 months 1 week ago

Pega Studio get closed automatically while the BOT is running and it doesn’t print logs

1, We have created a BOT to automate Mainframe screen, the screen displays the dynamic table values based on the given Job conditions.
2, In this our BOT is looking for the column ‘owner’ has text “D*****T” or “C*******”,
3, If it matches the text (“D*****T” or “C*******”) then it will fetch that particular row values (Job name, Owner, Job status) and it stores the values in Look up table.
4, This process will happen for multiple pages untill it reaches “The top of page” in mainframe screen.
5, The process will be continued until all the mentioned command gets executed (For instance we have 3 commands A, B, C each command will execute the Step number 2,3,4.

So the issue here is while fetching the job details from Mainframe screen, Pega Studio geting closed automatically without prompting any errors or printing error logs in Runtime log/Studio Log files. Hence we couldn’t identify cause of the issue.

Often we are getting the below error simultaneously , say for instance if we are executing the bot for 5 times 3 times we stuck with this error. This will happen mid of the execution and studio gets close automatically

The following are the exception in Runtime log

  • Exception Type: System.ObjectDisposedException

    Message: "Cannot access a disposed object.”

  • Exception Type: System.NullReferenceException

    Message: "Object reference not set to an instance of an object."

  • Exception Type: System.Reflection.TargetInvocationException

    Message: "Exception has been thrown by the target of an invocation."

The following are the exception in studio log

  • Exception Type: System.ArgumentNullException

    Message: "Value cannot be null.

    Parameter name: compId"

    ParamName: "compId"

Robotic Process Automation
Share this page LinkedIn