Question

4
Replies
93
Views
AndreAugustoC Member since 2014 15 posts
A Dutch Bank
Posted: 1 year ago
Last activity: 1 year 8 months ago
Closed
Solved

Rule "JNDI Server" > Test Connectivity says ClassNotFound. How to add the jar file?

Hi All,

I wonder if anybody can help here.

Problem: when hitting button: "Test Connectivity" on a newly built "JNDI Server" rule; Pega says: "ClassNotFound". See printscreen. The logs say no more than that.

I tried changing

>Pega 8.1 Menu Configure>System>Operations>

>Compiler Tab; Setting: Default Path

I tried changing that to: D:\OHome\wlserver\server\lib\weblogic.jar

But it continues to give me ClassNotFound, even after server reboot.

Is this the right way to add an external jar? Am I missing something?

This link here: https://community.pega.com/knowledgebase/articles/about-process-command…

Says I should also I should put it in common\lib directory for my weblogic. I did it. But it continues not to work.

I also added under: D:\OHome\user_projects\domains\base_domain\lib

Even because there was a readme.txt there saying it was where external jars would go. I guess this is where the documentation originally intended it to go. And it continued not to work.

It continues not to work after a restart. I am sure there must be somebody running JNDI there, even with Pega 8.1 and Weblogic.

Can anybody shed some light here? This is taking far too long.

Regards, Andre' Cesta

Pega Platform Data Integration
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn