Question

9
Replies
1359
Views
AmirM129 Member since 2013 10 posts
American Express
Posted: 3 years ago
Last activity: 2 years ago
Closed
Solved

Search index node - Add node button disabled

I am following the Exercise Guide of Senior System Architect and the very first thing it mentions to enable verify the indexing node.

I logged it as administrator@pega.com (which has SysAdm4) permissions but 'add node" button is disabled and i can't add the node. The "All Work" option is also disabled.

The Pega log shows the following which i believe is due to incorrect node setup.

2017-04-29 19:53:27,169 [http-nio-9080-exec-8] [  STANDARD] [                    ] [     PegaRULES:07.10] (Search.Data_Find_Search.Action) ERROR 192.168.0.22|192.168.0.10 Administrator@pega.com - Search request failed. Query: [*DMSample*], Index [RULE]. Possible cause: Master node is not reachable. 
2017-04-29 19:53:29,996 [http-nio-9080-exec-6] [  STANDARD] [                    ] [     PegaRULES:07.10] (Search.Data_Find_Search.Action) ERROR 192.168.0.22|192.168.0.10 Administrator@pega.com - Search request failed. Query: [*DMSample*], Index [RULE]. Possible cause: Master node is not reachable. 

I didn't change anything in VM just imported into Virtual Box (latest version). What do I need to fix the indexing as I can't search any rule due to this issue.

Thanks for your replies.

**Moderation Team has archived post**

This post has been archived for educational purposes. Contents and links will no longer be updated. If you have the same/similar question, please write a new post.

Pega Academy
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn