Question

1
Replies
48
Views
Close popover
Vishal Jawahar M (VishalJ2)
CBA

CBA
IN
VishalJ2 Member since 2013 6 posts
CBA
Posted: August 3, 2018
Last activity: August 3, 2018
Closed

Service SOAP issue after upgrading from Pega 6.2SP2 to Pega 7.3.1

Service SOAP rule is not working after upgrading from Pega v6.2SP2 to Pega v7.3.1. I get below error when the service is executed (from external application, through SOAP UI and running the service from designer studio). Server restart, Revalidate & save of service and service package, code changes to make it compatible with 7.3.1 version didn't help.

Below is the error

Step Result
Parse SOAP Request Success
Lookup Service Properties Success
Initialize Requestor Failure
Perform Authentication Not Attempted
Initialize Primary Page Not Attempted
Map Inbound Data Not Attempted
Invoke Service Activity Not Attempted
Determine Response Type Not Attempted
Map Outbound Data Not Attempted

Service simulation result

SOAP Response Envelope
<?xml version="1.0"?>
<soap:Envelope
xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
<soap:Body>
<soap:Fault>
<faultcode>soap:Server</faultcode>

Tracer output

Standard
Step Method Outbound Map End
Step Status Failure
Step Status Info
 undefined 
Data Integration
Moderation Team has archived post,
Close popover This thread is closed to future replies. Content and links will no longer be updated. If you have the same/similar Question, please write a new Question.