Question

11
Replies
557
Views
Sreedhar Muduganti (SreedharM3618)
Transport for NSW

Transport for NSW
AU
SreedharM3618 Member since 2019 7 posts
Transport for NSW
Posted: February 12, 2020
Last activity: January 30, 2021
Posted: 12 Feb 2020 22:45 EST
Last activity: 30 Jan 2021 12:49 EST

Tomcat is not starting after upgrading from pega 722 to 83

We're doing an upgrade from Pega 722 to Pega 83 and after upgrade we found that tomcat is not up.

This is what we have done as part of upgrade.

1) Migrated 722 rules and data schema to new rules and data schema

2) Ran Pega83 upgrade.sh script on the migrated schemas and it went fine.

3) For app server setup, created new instance of tomcat and copied *.war files to webapps directory after giving db details in conf/context.xml file

4) Ran startup.sh - found tomcat connects to DB, does build rules cache etc and at the end of Catalina.out log found these errors and there is nothing logged after these logs and tomcat kind of hangs after this and is never up.

 

2020-02-13 14:11:12,092 [il INITIALIZE_SEARCH] [  STANDARD] [                    ] [                    ] (Manager.PegaSearchProviderImpl) ERROR   - Cannot enable full-text search for node 344FCBA818ACA3ACC34290D33196669D. Possible cause : None of the search index host nodes are reachable. 2020-02-13 14:11:42,238 [il INITIALIZE_SEARCH] [  STANDARD] [                    ] [                    ] (artup.SearchInitializationTask) ERROR   - Finished configuration of node for full-text search, with errors

 

Has anyone faced this or any ideas to solve this?

***Moderator Edit-Vidyaranjan: Updated Platform Capability***  

Pega Platform 8.3 System Administration Upgrades