Question

5
Replies
914
Views
TIRUMALA DEVI Member since 2012 5 posts
HCL
Posted: January 27, 2017
Last activity: November 6, 2018
Closed
Solved

Unable to connect openspan and PegaV7.2.2

Hi,

I am trying to connect openspan and pega, but getting hostname could not be parsed error.

I am giving the steps I have followed, please let me know what I might have missed.

1) I have installed Pega Robotics studio V8.0 in my local system.
2)Installed PE PRPC V7.2.2 in my localhost, enabled SSL also
Not able to establish connection between Pega and openspan.
Tried with ipaddress also .
4)pegarobotics/runtime/DesktopRoboticsURL is also configured correctly.

Runtime configuration file settings:

<Robotics>
<!-- PegaServer tag is specific to RPA. -->
<!-- baseurl: Base address for Runtime to use for calls to request work items.-->
<PegaServer baseUrl="https://localhost:9443/prweb/api/v1/>
<!-- LocalApiService tag is specific to RDA. -->
<!-- enabled: If true, the Runtime will self host a REST service to accept requests from the Pega application. -->
<!-- SSL: If true, the service uses SSL and must be accessed via https. -->
<!-- port: Port the service will listen on. -->
<!-- allowedOrigins: Comma delimited list of domains that the service will accept requests from. -->
<!-- A specific domain can be given (i.e. acme.pega.com) or the subdomain may be wildcarded (i.e. *.pega.com) -->
<!-- Requests from any domain not in this list will be rejected. -->
<LocalApiService enabled="true" SSL="true" port="9443" allowedOrigins="dir.svc.xyz.com" />
</Robotics>

StudioConfig file settings

<Robotics>
<!-- baseUrl: Address of Pega API endpoint -->
<PegaServer baseUrl="https://localhost:9443/prweb/api/v1/" />
<!-- The following credentials allow Studio to authenticate with the Pega server. -->
<!-- This user has read only access Pega class and field names. -->
<!-- No other permissions are required by or granted to this user. -->
<!-- userName: User name used to authenticate with Pega server. -->
<!-- password: Password used to authenticate with Pega server. -->
<RDA_Credentials userName="admin@bankerpro" password="rules" />
</Robotics>

Thanks,Devi.

**Moderation Team has archived post**

This post has been archived for educational purposes. Contents and links will no longer be updated. If you have the same/similar question, please write a new post.

Robotic Process Automation
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn