Question

8
Replies
1926
Views
NIKUNJKUMAR Member since 2016 5 posts
Cognizant Technology Solutions
Posted: 3 years ago
Last activity: 2 years 11 months ago
Closed
Solved

Unable to retrieve data from PRPC Personal Edition 7.2.2 to Pega Robotics studio

Hi,

I am trying to integrate Pega 7.2.2 application from robotic studio 8.0. I have done required configuration as suggested in PDN article. See below URL.

https://pdn.pega.com/configuration-robotic-automation-pega-7-applications/configuration-robotic-automation-pega-7

I followed below steps for integration:

1. Done Configuration settings as suggested in PDN article link above.

2. Created test solution in robotic studio.

3. Added robotic activity and configured its properties Name, Class, Fields ("Fields" property is not configured).

However, I am not able configure Fields property of robot activity. An error message is displayed while accessing collection.

Actual error message while accessing of Fields property of robot activity component:

Error requesting data from Pega.

http://localhost:8080/prweb/api/v1/data/D_pxRuleResolvedRelevantRecords…

(Above URL generated with error message in output window of robotic studio while accessing Fields property)

Output from browser of above URL:

{
"pxObjClass":"Pega-API-Data"
,"errors":[ 
{
"ID":"Pega_API_022"
,"message":"Use of TLS/SSL is required"
,"pxObjClass":"Pega-API-Error"
}
] 
}

It looks like TLS issue. Pega also recommends to use TLS 1.2 while accessing APIs. So can anyone know How to enforce TLS 1.2 using robotic studio/.net framework to access Pega API? What could be the possible solution for this error?

All relevant screens shots are attached in the post.

Thanks in Advance.

Regards,

Nikunj

**Moderation Team has archived post**

This post has been archived for educational purposes. Contents and links will no longer be updated. If you have the same/similar question, please write a new post.

Robotic Process Automation
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn