Question

4
Replies
974
Views
AntonS46 Member since 2012 4 posts
IT
Posted: August 18, 2017
Last activity: August 30, 2017
Closed
Solved

Customer codeset is absent

Hello,

By some reason Customer codeset 06-01-01 is absent during Pega loading.

As a result all 3rd party libraries are unavilable.

I tried to compare 2 environments - problem and workable:

  1. I checked PR_ENGINECLASSES table for 'customer' codeset entities. They are identical.
  2. DATA-ADMIN-SYSTEM-SETTINGS PEGA-ENGINE!PROPERTIES/COM.PEGA.PEGARULES.BOOTSTRAP.CODESET.VERSION.CUSTOMER/DEFAULT is present on both environments and have '06-01-01' value.

Start-up log of the workable environment:

============ PegaRULES Bootstrap Configuration ============
Date: Fri Aug 18 16:13:41 MSK 2017
Java Version: IBM Corporation 1.7.0
Configuration: wsjar:file:/opt/IBM/WebSphere/AppServer/profiles/AppSrv02/installedApps/sbdevNode01Cell/prpc_j2ee14_ws.ear/APP-INF/lib/prresources.jar!/prbootstrap.properties
Pega-EngineCode: 07-10-17
ASM Version: -1551638810
Database: Oracle Oracle Database 11g Enterprise Edition Release 11.2.0.1.0 - 64bit Production
With the Partitioning, OLAP, Data Mining and Real Application Testing options
Driver: Oracle JDBC driver 11.2.0.3.0
Active CodeSets: pega-enginecode:07-10-17 at (latest patch)
customer:06-01-01 at (latest patch)

=============== End Bootstrap Configuration ===============

Start-up log of the problem environment:

============ PegaRULES Bootstrap Configuration ============
Date: Fri Aug 18 15:34:49 MSK 2017
Java Version: IBM Corporation 1.7.0
Configuration: wsjar:file:/opt/IBM/WebSphere/AppServer/profiles/AppSrv02/installedApps/sbtstNode02Cell/prpc_j2ee14_ws2.ear/APP-INF/lib/prresources.jar!/prbootstrap.properties
Pega-EngineCode: 07-10-17
ASM Version: -1551638810
Database: Oracle Oracle Database 11g Enterprise Edition Release 11.2.0.1.0 - 64bit Production
With the Partitioning, OLAP, Data Mining and Real Application Testing options
Driver: Oracle JDBC driver 11.2.0.1.0
Active CodeSets: pega-enginecode:07-10-17 at (latest patch)

=============== End Bootstrap Configuration ===============

Did anyone see a similar problem?

System Administration Installation and Deployment
Moderation Team has archived post,
Close popover This thread is closed to future replies. Content and links will no longer be updated. If you have the same/similar Question, please write a new Question.