Question

2
Replies
253
Views
BalajiKannadhasan Member since 2017 5 posts
BB&T
Posted: June 26, 2019
Last activity: June 26, 2019
Closed

Pega 8 installation build successful, Getting 404 error on launching prweb

Installed Pega 8 in Tomcat server in Linux environment, DB server is postgresql. Getting 404 error (HTTP Status 404 – Not Found) on launching prweb. I have verified the server status which shows active and running. Also, verified the prweb file under tomcat directory (opt/tomcat/webapps). Any suggestions please.

PFB the host info from server.xml

<Host name="192.168.80.203" appBase="webapps"
unpackWARs="true" autoDeploy="true" deployOnStartup="true">
<!-- SingleSignOn valve, share authentication between web applications
Documentation at: /docs/config/valve.html -->
<!--
<Valve className="org.apache.catalina.authenticator.SingleSignOn" />
-->
<!-- Remote IP Valve -->
<Valve className="org.apache.catalina.valves.RemoteIpValve"
internalProxies="\d{1,3}\.\d{1,3}\.\d{1,3}\.\d{1,3}"
/>
<!-- Do not leak error pages and server info -->
<Valve className="org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve" showReport="false" showServerInfo="false"/>
<!-- Access log processes all example.
Documentation at: /docs/config/valve.html -->
<Valve className="org.apache.catalina.valves.AccessLogValve" directory="logs"
prefix="localhost_access_log" suffix=".txt"
pattern="combined" requestAttributesEnabled="true"
rotatable="false"
/>
/Host>

***Edited by Moderator: Lochan to remove proprietary information***

Low-Code App Development Installation and Deployment
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn