Question

1
Replies
2376
Views
ArunK524 Member since 2016 15 posts
Accenture
Posted: October 20, 2016
Last activity: November 6, 2018
Closed

Unable to Interrogate as its exiting immediately - Openspan Automation

Hi Team,

I have Pega Robotics Studio 8.0.101.2.0 installed in my machine. When I try to start the interrogation by setting the path to a batch file(which in-turn will open a Java Swing application), the application opens, but the interrogation and Adapter is stopping suddenly. I checked the output in the IDE and can see the below logs.

Can you please help me find out what could be the issue...

Adapter started
WM_OS_LIBRARY_LOADED received
Interrogation started.
ModuleNameMatchRule failed for target advapi32.DLL - Mode: Simple, Value: Simple|True|(User Culture)|ole32.dll, Target Value: advapi32.DLL
Valid factory not found for module advapi32.DLL

Valid factory not found for module sechost.dll
ModuleNameMatchRule failed for target apphelp.dll - Mode: Simple, Value: Simple|True|(User Culture)|ole32.dll, Target Value: apphelp.dll
Valid factory not found for module apphelp.dll
Process cmd.exe with id 9432 has been destroyed.
All processes in adapter have been removed.
Stopping adapter
ControlBase.Detach(destroyControl:True) - Control is detached
Interrogation stopped.
Adapter stopped

**Moderation Team has archived post**

This post has been archived for educational purposes. Contents and links will no longer be updated. If you have the same/similar question, please write a new post.

Robotic Process Automation
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn