Question

2
Replies
1614
Views
ASIRICHATHU Member since 2012 83 posts
Datacom group
Posted: 2 years ago
Last activity: 2 years 9 months ago
Closed
Solved

Connecting to Pega platform from visual studio

Hi Guys,

I am trying to implement Robot Manager.I have installed Pega and the Robot Manager on that and Visual Studio with the Robotics plug-in.I have configured the 2 config files according to the following link:

https://pdn.pega.com/configuration-robotic-automation-pega-7-applicatio…

So that, the studioConfig file contains,

<Robotics>
<!-- baseUrl: Address of Pega API endpoint -->
<!-- PackageServer baseUrl: Address of the Package Server API endpoint. -->
<PackageServer baseUrl="http://MyPackageServer.com" />
<RDA_Credentials userName="Admin@BankerPro" password="rules" />
</Robotics>
and the RuntimeConfig contains,
<Robotics>
<!-- PegaServer tag is specific to RPA. -->
<!-- baseurl: Base address for Runtime to use for calls to request work items.-->
<!-- LocalApiService tag is specific to RDA. -->
<!-- enabled: If true, the Runtime will self host a REST service to accept requests from the Pega application. -->
<!-- SSL: If true, the service uses SSL and must be accessed via https. -->
<!-- port: Port the service will listen on. -->
<!-- allowedOrigins: Comma delimited list of domains that the service will accept requests from. -->
<!-- A specific domain can be given (i.e. acme.pega.com) or the subdomain may be wildcarded (i.e. *.pega.com) -->
<!-- Requests from any domain not in this list will be rejected. -->
<LocalApiService enabled="true" SSL="true" port="9443" allowedOrigins="localhost" />
</Robotics>
but when I give the class name of a case in ClassName ans try to access the properties,it shows the following screen followed by the next.
The Studio_Log4Net shows,
ERROR | 2017-11-24 09:50:51,360 | 1 | 1 | 5744 | STA | Robotics | | | Error requesting data from Pega. http://pegademo.dsldev.local:8080/prweb/api/v1/data/D_pxRuleResolvedRel…
ERROR | 2017-11-24 09:50:51,360 | 1 | 1 | 5744 | STA | Robotics | | | Code: Forbidden(403), Content: System.Threading.Tasks.Task`1[System.String]
any reason for this and am I missing anything else when configuring?
Robotic Process Automation
Moderation Team has archived post
Share this page LinkedIn